Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

‘Ovidi se’n va a Palau’, ja a la venda!

Ja fa uns dies de l’emblemàtic i emotiu concert que es va fer al Palau de la Música un 15 de maig del 2006. Aquell concert fou el clímax d’un seguit de concerts que es varen fer en homenatge a Ovidi Montllor, un dels grans cantautors dels Països Catalans. Doncs per no oblidar-lo a ell i a aquella trobada musical tan càlida i emotiva que varen organitzar per La Torna i Propaganda pel fet! ara ja està disponible en format CD i DVD.

Redacció
Redacció 06/02/2008

Qui vulgui tenir per al record el concert que es va fer al Palau de la Música un 15 de maig del 2006 en homenatge al cantautor i actor valencià Ovidi Montllor ja té disponible un CD i un DVD.

En aquest CD i DVD hi podreu trobar les actuacions de tots els col·laboradors d’aquella trobada musical: un combo molt especial muntat per membres d´ Obrint Pas, amb una col•laboració excepcional de Miquel Gil i Lidia Pujol , passant per l´avinentesa de Joan Garriga (ex-Dusminguet, La Troba Kung fu) i Safanòria (grup format per Marc Serrats de Xerramequ Tiquis Miquis, Àgata Casas de Dijous Paella i Miquel Sospedra de Chop Suey, Mazoni i Le Petit Ramon), el Poetristes amb Titot de Brams, la Fera Ferotge que es van tornar ajuntar per l´ocasió. A més a més, de comptar amb: Al Tall , Feliu Ventura , Toti Soler i Llúcia Vives , Toni Xuclà i Jordi Vidal , Túrnez & Sesé , Verdcel ,… Tots interpretant les cançons més emblemàtiques de l´artista d´Alcoi.

Però no tota la nit va ser música, també van participar: Vicent Partal, Oleguer Preses, Isabel Clara-Simó, Alfred Luchetti, Pep Riera, Gabriela Serra, …