Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Oriol Servià tornarà a córrer a un circuit de l’Estat deu anys després

El pilot de Pals (Baix Empordà) Oriol Servià tornarà a competir en un circuit espanyol deu anys després. El retorn a un asfalt estatal és perquè les ‘Champ Car World Series’ d’automobilisme tindran una prova a Xerès. El 8 de juny serà la data de la cursa i Servià s’ha mostrat molt feliç, ‘una excel·lent notícia’, ha manifestat el català. A més, també ha dit que portar la competició a Europa servirà perquè molts entenguin ‘el motiu de tants anys competint fora’. El calendari de les ‘Champ Car’ per l’any vinent s’ha presentat aquest dilluns i constarà de 20 curses, repartides entre Amèrica, Austràlia i Europa.

Redacció
Redacció 07/11/2007

A part de Xerès, Europa tindrà uns altres dos escenaris, Bèlgica, el cap de setmana anterior i Holanda, al traçat d’Assen, el cap de setmana del 26 d’octubre. Completaran el campionat sis proves als Estats Units, tres al Canadà i una a Austràlia i Mèxic.

Les ‘Champ Car World Series’ començaran el 20 d’abril i al circuit californià de Long Beach (Estats Units) i acabaran el 9 de novembre al circuit ‘Autódromo Hermanos Rodríguez’, a Ciutat de Mèxic.