Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Orange llança el primer portal d’Internet mòbil en català

Orange ha presentat aquest dijous el primer portal d’Internet mòbil en català, que ofereix una àmplia varietat de continguts i serveis audiovisuals adaptats al seu entorn geogràfic i cultural, a través del web, fins que la companyia obtingui el domini .cat, segons ha explicat el director de Comunicació Externa i Marca d’Orange, Ignacio de Orúe, que assegura que Catalunya és un ‘mercat prioritari’. Per això, la companyia ha apostat pel primer portal d’aquestes característiques, fet des de Catalunya, amb continguts en català i pensat per als catalans, que es posa en funcionament com un projecte obert.

Redacció
Redacció 23/11/2007

Orange té uns dos milions de clients a Catalunya, dels quals el 90% són potencials usuaris del nou portal en català, una plataforma a través del terminal mòbil i oberta a les empreses catalanes de continguts per oferir informació en clau catalana, música d’autors catalans o produccions televisives.

Al portal s’hi pot accedir des de qualsevol mòbil Orange o des de telèfons d’altres companyies, però amb un preu superior. La connexió al portal és lliure i l’usuari ha de pagar els productes que descarrega, amb tarifes que van des dels 0,6 euros per descàrrega de vídeos als 6 euros al mes per veure televisió a la carta.