Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Operació Serrat

Al mes d’octubre us explicàvem la irritació del PSC amb TV3 i, més concretament, amb el programa ‘No me la puc treure del cap’ ja que en el moment de […]

Redacció
Redacció 03/02/2011

Al mes d’octubre us explicàvem la irritació del PSC amb TV3 i, més concretament, amb el programa ‘No me la puc treure del cap’ ja que en el moment de l’estrena d’aquest programa que s’ha emès els dijous al vespre repassant les ‘grans cançons catalanes que tots recordem’ no s’hi havia inclòs el seu cantautor de capçalera, Joan Manuel Serrat.

Des de L’Hora, el diari digital del moviment Nou Cicle que encapçala Raimon Obiols, van iniciar la seva particular Operació Serrat fent de ‘mànagers’ del noi del Poble-sec i de passada carregar contra La nostra -que ells anomenen La seva- al més pur estil de la crosta de Joan Ferran.

Inicialment, les cançons previstes eren 14: el Boig per tu de SAU, Viatge a Itaca de Lluís Llach, El cant del Barça d’Espinàs, Picas i Valls, L’empordà de Sopa de Cabra, Jo vinc d’un silenci de Raimon, El mig amic de Peret, Puff era un drac màgic de Peter Yarrow i adaptació de Ramon Casajoana, Bon dia d’Els Pets, L’àguila negra de Maria del Mar Bonet, La dansa del sabre de La Trinca, Corren dels Gossos, Per què he plorat? de Guinovart i Bru de Sala i El meu avi de José Luis Ortega Montasterio.

Tot i això, finalment el programa tindrà 15 edicions ja que per cloure la temporada es farà un programa dedicat al Paraules d’amor de Joan Manuel Serrat.