Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Òmnium torna a reunir la comissió organitzadora confiant en resoldre els ‘detalls protocol·laris’

Òmnium Cultural tornarà a reunir aquest dijous la comissió organitzadora de la manifestació d’aquest dissabte en contra de la retallada de l’Estatut amb l’objectiu intentar acabar amb les discrepàncies sobre la capçalera obertes amb el PSC. La presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, s’ha mostrat convençuda que s”acabaran de resoldre’ els ‘detalls protocol·laris’ de la manifestació pels quals ha confessat que hi ha ‘contactes constants’. Casals ha destacat que el més important és que al darrere de la capçalera ‘Som una nació. Nosaltres decidim’ hi haurà ‘molta gent. El PSC segueix pressionant perquè sigui el president de la Generalitat, José Montilla, qui obri la marxa al darrere d’una senyera.

Redacció
Redacció 08/07/2010

Aquest dijous està previst que hi hagi una nova reunió entre els partits, sindicats i entitats, on es preveu que es torni a parlar de l’assumpte de la capçalera. Òmnium Cultural ja va deixar ben clar aquest dimarts que per a ells la capçalera havia de ser la pancarta amb el lema. Mentre que el president de la Generalitat, José Montilla, i el PSC pressionen des d’aquest diumenge perquè una representació institucional situada al darrere de la senyera obri la marxa.

La presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, ha assegurat aquest dimecres que ‘hi poden haver detalls protocol·laris’ en la manifestació d’aquest dissabte en contra de la sentència de l’Estatut que ‘s’acabaran de resoldre’. Ho ha dit al ser preguntada per la polèmica sobre la capçalera de la mobilització. La presidenta d’Òmnium Cultural ha declarat que el més important és la quantitat de gent que hi haurà darrera de la capçalera que diu ‘Som una nació. Nosaltres decidim’. ‘Al darrera hi haurà molta gent’, ha assegurat Casals.

‘Tenint en compte que demà és dijous i la manifestació és dissabte segurament aquestes coses estaran ben resoltes molt aviat’, ha manifestat. ‘Estem contínuament en contacte’, ha remarcat.

‘L’important és la gran quantitat de gent que hi haurà des del Barça fins els col·legis professionals passant per tota mena d’entitats donen suport a la manifestació’, ha manifestat Casals. ‘L’important és que la capçalera i el lema funcionen i són acceptats molt massivament i que hi ha molta gent que serà dissabte a la manifestació’, ha afegit.