Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Òmnium Cultural renova la seva presència a Internet

Després d’un període en proves, ja es troba en ple funcionament la nova web d’Òmnium Cultural. L’aposta per una imatge renovada que transmeti el dinamisme de l’entitat arreu dels Països Catalans vol marcar un nou caràcter al dia a dia de l’entitat. Entre els nous espais destaquen els de Pensament i acció, amb articles en línia sobre temes d’actualitat, El bloc de Jordi Porta, a qui es podran fer arribar consultes i seguir-ne l’activitat a l’entitat i Òmnium tv, des d’on es podran recuperar les imatges i resum d’actes i activitats.

Redacció
Redacció 18/11/2008

Òmnium Cultural és una de les entitats cabdals de la societat civil catalana, i va ser fundada l’any 1961 per treballar per la promoció i la normalització de la llengua catalana, la cultura i la identitat nacional de Catalunya. En l’actualitat Òmnium Cultural compta amb 18.000 socis i 26 seus territorials, agrupades en 10 demarcacions per tot el territori.

Amb la Federació Llull (Acció Cultural del País Valencià i l’Obra Cultural Balear), l’entitat coordina les seves accions portades a terme en el marc dels Països Catalans.