Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Òmnium Cultural organitza aquest cap de setmana una trobada per a joves d’entre 18 i 25 anys

El cap de setmana del 8 i 9 de novembre, Òmnium Cultural organitza una trobada per a joves d’entre 18 i 25 anys amb l’objectiu d’oferir un espai de formació i reflexió i, alhora, de crear xarxa entre els socis d’Òmnium més joves i altres persones de la mateixa edat que encara no ho són però que simpatitzen amb els principis de llengua, cultura i país pels quals treballa l’entitat.

La trobada ha estat impulsada per un grup de socis joves d’Òmnium, interessats en generar una dinàmica de treball que animi a la participació dels membres més joves de l’entitat i sigui un punt de referència per al jovent del país.

Redacció
Redacció 17/10/2008

Amb aquesta finalitat, s’ha preparat una programació que contempla espais de formació, d’intercanvi de coneixements i de lleure. Així, entre les activitats programades, s’hi troben diverses taules per reflexionar sobre temes d’actualitat, com ara els reptes del catalanisme, la cohesió social, l’activisme a la xarxa, o la cultura i els mitjans de comunicació.

També s’han preparat altres activitats per afavorir la coneixença i l’intercanvi d’experiències entre els participants durant els diferents moments de convivència del cap de setmana.

Consulteu aquí el bloc de la 1a Trobada Jove d’Òmnium i en aquest altre enllaç podreu veure què heu de fer si us hi voleu inscriure.