Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Oleguer Presas podria ser condemnat a tres anys de presó acusat de tirar pedres a la policia

El passat 27 de setembre de 2003 la policia local de Sabadell va imputar onze persones, entre elles el defensa del FC Barcelona Oleguer Presas, acusades d’atacar a agents de la policia durant el tancament d’un bar. Set agents van resultar ferits. Els acusats, per la seva banda, van denunciar onze persones més, entre elles el germà de Manel Bustos i d’altres responsables de l’Ajuntament i la policia acusats de coaccions, lesions i amenaces. Ara el jutge vol reunir els 22 acusats, 11 de cada bàndol, amb acusacions que poden arribar als 3 anys en el cas d’Oleguer i els altres 10 joves i fins a 5 anys pels regidors i policies denunciats.

Redacció
Redacció 07/09/2007

Els fets van passar durant una festa improvisada al centre de Sabadell coincidint amb el tancament del bar Bemba, on els onze joves suposadament van tirar rocs contra els agents de la policia local. El jutge es refereix concretament al defensa blaugrana com un dels que va llançar pedres contra els policies.

Per la seva banda, als agents de policia i personal del consistori se’ls acusa d’una actuació excessiva a l’hora de tancar el bar. En la càrrega policial, segons el jutge, van arribar a utilitzar pilotes de goma i cartutxos de sal.