Dissabte, 25 de març de 2023 - Edició 1703
La República

Oleguer fitxa finalment per Diadora

Sembla ser que l’acord ja està tancat i que finalment, la temporada vinent Oleguer calçarà botes Diadora, una marca italiana que té jugadors com el Totti.  Tots els diners del patrocini seran cedits a diferents entitats socials. Això ha estat així després que l’empresa esportiva Kelme retirés el seu patrocini al jugador independentista per un article en el qual criticava la justícia espanyola.

Redacció 18/07/2007

Ara fa uns mesos es va alçar la polèmica després que Kelme retirés el seu patrocini a Oleguer Presas pel seu article on opinava sobre la justícia espanyola. Les repercussions de l’anunci i el càlid suport de bona part de la societat civil catalana no van espantar al jugador.

Sembla ser que l’acord ja està tancat i que finalment, la temporada vinent Oleguer calçarà botes Diadora, una marca italiana que té jugadors com el Totti. Tots els diners del patrocini seran cedits a diferents entitats socials.

L’acord amb Diadora desbanca a l’altre empresa interessada, la catalana Munich de material esportiu, que va anunciar al jugador una oferta de patrocini. Xavier Berneda, director de màrqueting de l’empresa de Sant Boi, declarava que estaven a disposició del jugador, pel qual fa anys que hi estan interessats.