Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

Oberta la inscripció al Dictat en Català 2008

Ja fa nou anys que el primer dissabte de març es realitza el dictat en Ces farà un Dictat en Català obert a tothom qui vulgui posar a prova els seus coneixements de l’ortografia de la nostra llengua. Enguany serà el dissabte 1 de març i es realitzarà a Perpinyà, ja que aquest any és la Capital de la Cultura Catalana. Exactament, tindrà lloc al Satèl•lit del Palau de les Exposicions. S’espera que la presència a aquest esdeveniment sigui més nombrosa que l’any passat, i s’arribi a més de 1000 persones. Si ho desitgeu, aquí podeu obtenir la butlleta d’inscripció.

Redacció 23/01/2008

La inscripció es pot fer via Internet o a través dels mitjans convencionals, ja que també trobareu les fulles d’inscripció a les llibreries, Torcatis i Llibreria Catalana, el departament Català de la Mediateca, el centre de formació al català multimèdia al 12 carrer de la fusteria i a la seu de l’Institut Font Nova al 18 del carrer Emile Zola. Més informació al tel 04 68 62 38 82, també podeu enviar un correu electrònic a l’adreça regicat@mairie-perpignan.com

Recordeu que el dictat es organitzat per L’Institut Font Nova, en col•laboració amb diverses entitats Nord i Sud catalanes : la Federació per a la Defensa de la Llengua i Cultura Catalanes, Ràdio Arrels, el Col•lectiu de Professors de Català per a Adults, l’APLEC, Òmnium Cultural, la Generalitat de Catalunya amb el Departament de Política Lingüística i la Casa, l’Institut d’Estudis Catalans, les Edicions Larousse, l’Editorial el Trabucaire i el festival de Perelada.