Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

O Copa Amèrica de Vela o Fórmula 1

El president de la societat organitzadora de l’Amèrica AC Management, Michel Bonnefous, ha afirmat contundentment que l’ampliació del port és un aspecte no desitjat per l’organització, malgrat ser clau per a la celebració del pròxim GP d’Europa. Bonnefous ha precisat que “podria afectar a la nostra motivació per a quedar-nos o no”. El màxim responsable de l’ACM ha apuntat, no obstant això, que “si s’arriba aviat a un acord, l’anunci serà imminent”.

Redacció
Redacció 06/07/2007

El president de la societat organitzadora de l’Amèrica AC Management, Michel Bonnefous, ha presentat el protocol de la pròxima edició de la competició al costat de Brad Butterworth i Hamish Ross, ambdós membres del recent  vencedor, el Alinghi suís.

Durant la reunió, Bonnefous ha expressat el seu desig de celebrar una nova regata en l’actual seu al 2009.  Però un cop dit això ha condicionat la continuïtat de València a les obres d’ampliació previstes en el port per a la celebració del Gran Premi urbà de Fórmula 1.

I és que pel president Bonnefous”Tenim diverses candidatures per a la 33 Copa de l’Amèrica, incloent València, i tenim previst donar el nom de la ciutat calmi abans del 31 de desembre d’aquest any”. Així ha insistit en la importància que tindrà la possible ampliació de les instal·lacions portuàries per la integració del circuit de Fórmula 1 i com podria afectar negativament al desenvolupament de la Copa Amèrica

“No puc revelar encara si la Copa seguirà a València, ara com ara les negociacions se centren en com s’estructurà l’esdeveniment”. No obstant això, l’ampliació del port és un aspecte no desitjat per l’organització, malgrat ser clau per a la celebració del pròxim GP d’Europa. Bonnefous ha precisat que “podria afectar a la nostra motivació per a quedar-nos o no”. El màxim responsable de ACM ha apuntat, no obstant això, que “si s’arriba aviat a un acord, l’anunci serà imminent”.