Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Nuvis. Monogràfics de Noces

La revista Nuvis és l’assessor ideal per tal que l’organització d’un casament esdevingui com els nuvis el somien. Moda nuvis, reportatges, consells, propostes, suggeriments i informació de tot el que […]

Redacció
Redacció 22/09/2007

La revista Nuvis és l’assessor ideal per tal que l’organització d’un casament esdevingui com els nuvis el somien. Moda nuvis, reportatges, consells, propostes, suggeriments i informació de tot el que pot ser útil i que està relacionat amb el nuvis.

La revista Nuvis i la seva versió a internet de premsa digital especialitzada en el món dels casaments NuvisWeb.com organitzen periòdicament un format de jornades destinades a l’assessorament en tot allò relacionat en l’organització d’un casament anomenades “Jornades Nupcials”. Aquests actes prenen identitat pròpia i tenen el seu espai a Internet: JornadesNupcials.com. En aquestes jornades, les parelles de nuvis prenen coneixements i punts de referència directament de les ponències xerrades i col•loquis de professionals del sector dels casaments: dissenyadors de moda, fotògrafs, restauradors, estilistes, etc.

imatge
Característiques tècniques

 Nom  Nuvis. Monogràfics de Noces
 Editorial  Valldan Disc SL
 Telèfon  93 821 11 72
 Correu-e  nuvis@nuvisweb.com
 Director  Quim Prats
 Periodicitat  Trimestral
 Tiratge per edició  13.000 exemplars
 Tiratge anual  52.000 exemplars
 Difusió  De venda a quioscs i llibreries especialitzades, subscripció i punts de lectura (salons de bellesa i perruqueries)
 Any de la primera edició  1987

Per a més informació sobre la revista i altres publicacions periòdiques en català us podeu adreçar a www.lesrevistes.cat