Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Núria Marín amaga el pacte amb Ciudadanos a l’Hospitalet

L'Hospitalet de Llobregat (ACN).- L'actual alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat i candidata del PSC, Núria Marín, espera “uns bons resultats” en les eleccions municipals que li permetin continuar governant i ha apostat per fer-ho en solitari en cas de no poder reeditar el pacte d'esquerres. Per a Marín, l'endemà del 24-M, “la primera opció serà oferir als socis tradicionals la possibilitat de continuar governant junts”, amb referència a ICV i EUiA, que en aquests comicis, però, es presenten en la candidatura de confluència Canviem LH. Es tracta d'un escenari diferent que el de fa quatre anys i, depenent de la resposta, Marín ha afirmat que la “segona” hipòtesi de treball és “governar en solitari” amb “acords puntals”.

Redacció
Redacció 05/05/2015

Núria Marín té guardat el roc a la faixa de Miguel Garcia (Ciudadanos)

Marín ha assenyalat aquest dimarts que l'Hospitalet de Llobregat “sempre ha estat governada des de les esquerres” i per això el camí més “lògic”, per a la candidata socialista, és prioritzar aquest pacte amb el seu soci actual, ICV, i amb EUiA (que va abandonar el govern municipal el passat mes de novembre). Ara bé, aquestes formacions concorren als comicis amb Pirates de Catalunya en la candidatura Canviem LH i reeditar el pacte podria ser més difícil després d'aquestes eleccions.

Ciudadanos salvarà el PSC, el vot a Ciudadanos és també un vot al PSC

“No descarto poder treballar i governar en solitari com passa en altres ciutats de Catalunya”, ha afirmat Marín. L'actual alcaldessa ha destacat que aquesta és la “segona” opció, tot i que ha precisat que és “desitjable tenir un govern estable, perquè significa més agilitat a l'hora de donar resposta “. A partir d'aquí, les hipòtesis de treball se centrarien a explorar altres possibilitats de pacte “en funció de les opinions de la resta de formacions polítiques i del resultat”.