Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

Nou enllaç directe entre Barcelona i la ciutat de Mèxic

Actualment des de l’Aeroport de Barcelona s’estan operant 22 enllaços intercontinentals dels quals, aquesta nova temporada d’hivern, s’han inclòs noves destinacions a Argèlia, Atlanta, Damasc, Islamabad, Marràqueix, Tànger o Tel Aviv entre d’altres. Ara, però, ens ocupa la notícia de la nova línia directe que ha inaugurat l’aerolínia Aeromexico que uneix en un vol directe sense escales Barcelona i la ciutat de Mèxic. Com sempre una bona notícia pels catalans i, també pels mexicans.

Redacció 18/12/2007

La companyia mexicana Aeromexico ha inaugurat aquest dilluns el seu primer vol des de l’Aeroport de Barcelona amb direcció a l’Aeroport de Juárez Internacional, a la ciutat de Mèxic. La companyia inicia així la seva primera ruta intercontinental des del Prat de Llobregat, on operarà dos enllaços setmanals, dilluns i dissabtes, directes entre Barcelona i Mèxic. La companyia ha inaugurat el seu primer vol amb un Boeing 767-300 i una ocupació del 82% amb 150 passatgers.

Els primers vols s’han efectuat sense problemes. Cal destacar, però, els estrictes controls de passaports i visats que s’han fet als passatgers provinents de Mèxic a l’aeroport del prat, per les restriccions de la llei d’estrangeria endurides durant l’últim any.