Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Ni els ultres

|

- Publicitat -

La capacitat de convocatòria d’aquelles entitats i agrupacions que diuen representar de manera més pura i essencial a la població catalana ha quedat en entredit aquest cap de setmana per partida doble. 

Per una banda, la demencial campanya contra el CAC orquestrada pels radiofonistes dels bisbats espanyols i El Mundo no ha servit de res, i la convocatòria de Ciutadans davant la seu del Consell Audiovisual només va aconseguir arreplegar un miler de rebotats que no podran continuar escoltant Losantos a Lleida i Girona. Els quatre que s’hi van deixar caure asseguren que es va parlar molt de censura i d’atacs a la llibertat d’expressió, i especifiquen que degut al fred que feia Albert Rivera no va poder despullar-se al final del miting.

Publicitat

A l’altra banda del Principat, a Salt, una altra entitat essencialista i ultra, en aquest cas Unitat Nacional Catalana, havia convocat una concentració que sota el lema ‘Salt és dels saltencs’, pretenia criticar el multiculturalisme i el racisme anticatalà, que segons els ultres, impera a la vila. A través d’una marxa pels carrers de la localitat es volia demanar ‘més catalanitat, seguretat ciutadana, convivència i civisme, i menys delinqüència, menys guetos i menys colonitzadors’. La gràcia del tema és que a la convocatòria no s’hi ha va presentar ningú… Ni tan sols els propis convocants.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut