Dijous, 12 de Desembre de 2019 - Edició 504
La República

Ni el PP pot defensar les manipulacions de Marhuenda

La imminència de la victòria independentista està posant tant nerviós a Maruhenda. El rotatiu unionista que dirigeix va publicar ahir que Alfred Bosch (ERC) cobrava dos sous, un del Congrés dels Diputats i un altre de l’Ajuntament de Barcelona, en un clar intent d’intoxicar la política catalana en contra dels líders independentistes. Aquesta vegada La Razón ha fet tant el ridícul que fin i tot el PP h ahagut de reconèixer l'engany i ha desmentir el titular a través del mateix president de la cambra espanyola, Jesús Posada.  

Redacció
Redacció 14/09/2015

Maruhenda està nerviós i es passa de voltes

Fins i tot els qui normalment es beneficien de la manipulació informativa que fa habitualment La Razón amb tot allò relacionat amb Catalunya i el procés s’han desmarcat de la última del rotatiu de Marhuenda. Aquesta vegada el diari s’ha passat de voltes fent unes acusacions que fins i tot el propi Partit Popular s'ha vist obligat a desmentir poques hores després. 

El PP obligat, per l'evidència, a defensar un líder independentista
 
Ha estat precisament Jesús Posada, president del Parlament espanyol qui ha desmentit la notícia de La Razón que argumentava que Alfred Bosch cobrava simultàniament un sou del Congrés dels Diputats, sense assistir-hi, i un altre de l’Ajuntament de Barcelona. La reacció de Bosch, ja es va fer sentir ahir a la nit, quan va exigir una rectificació al diari i va amenaçar amb una querella si no es produeix. 

Relacionats