Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Neix el Col·lectiu Independentista del Priorat amb l’objectiu de ser “el referent de l’esquerra independentista revolucionària”

El Col·lectiu Independentista del Priorat neix a partir de la unió d’un grup de gent de diferents pobles de la comarca que es defineixen com ‘el referent de l’esquerra independentista revolucionària’. Entre els objectius hi ha ‘reivindicar la defensa del nostre territori, preservant el paisatge i la identitat del Priorat i conservar les nostres arrels i costums’. També es pretén ‘vetllar per la preservació del medi’ per evitar que ‘al Priorat s’instal·li la febre especuladora que ja ha arribat a molts altres indrets’. El Col·lectiu Independentista defensa la plena oficialitat del català, reclama l’autodeterminació ‘de tots els pobles oprimits del món’ i es mostra ‘en contra de comportaments com el feixisme, la xenofòbia o el patriarcat’.

Redacció
Redacció 06/02/2008

Aquest nou grup es presentarà públicament el pròxim dia 16 de febrer amb un concert a la Torre de Fontaubella que comptarà amb la participació de Game Over Selectors i THC Reggae Sound System.