Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

Nadal, emprenyat amb Foment pels cartells que anuncien l’arribada del TGV

‘És una provocació’. Així de clar s’ha expressat el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, fent referència als cartells exposats a Barcelona on s’anuncia l’arribada del TGV per al desembre. Aquests cartells, que els ha posat el ministeri de Foment, no agraden a Nadal, qui ha afirmat que ‘se’n podria posar un de provisional que demanés disculpes’. En una entrevista a un mitjà de comunicació, Nadal ha manifestat que ‘no s’han de posar dates, s’han de concretar solucions i realitats, i un cop les coses estan madures s’han d’anunciar amb dos o tres dies d’antelació que tot està a punt per posar-se en servei’.

Redacció
Redacció 07/11/2007

El conseller ha realitzat aquestes declaracions un dia després de que el secretari d’estat d’Infraestructures, Víctor Morlán, anunciés que el servei de Rodalies afectat per les obres del TGV no es restablirà abans del 30 de novembre.

En aquesta línea, el conseller ha admès que no es segur que el TGV arribi a Barcelona abans de les eleccions generals del pròxim mes de març i ha afirmat, tal i com ja ho va dir ahir el portaveu del PSC, Miquel Iceta, que el que més preocupa és, por ordre: la seguretat de les persones, restablir Rodalies de Renfe i, tercer, posar en funcionament el TGV. ‘Ningú avui consentirà una mínima errada nova’, ha sentenciat Nadal.