Dijous, 17 d'Octubre de 2019 - Edició 448
La República

Alduy es tornarà a presentar com a candidat a l’alcaldia de Perpinyà

Jean-Paul Alduy ha decidit tornar a presentar-se com a candidat a la batllia de Perpinyà. Així ho ha anunciat en un fòrum de premsa organitzat per France Bleu Roussillon, L’Indépendant i France 3. Diu que serà el candidat ‘del canvi’, motiu pel qual encapçalarà una candidatura totalment renovada respecte la de l’any passat, en què no hi haurà cap dels regidors afectats pel cas de corrupció que va motivar l’anul·lació de les eleccions de l’any passat. ‘La Vil·la necessita un canvi i una renovació. Jo sóc l’home d’aquest canvi’, ha dit.

Redacció
Redacció 04/05/2009

A les antípodes dels grans projectes anteriors, que pretenien situar Perpinyà a Europa, Alduy centrarà la seva campanya en temes com la seguretat, la neteja i els equipaments de proximitat. Es preveu que les eleccions se celebraran durant el mes de juny.

La Clau informa que Alduy també negocia avui a París que la cúpula de la UMP doni suport públic a la seva decisió i que refredi les esperances del seu rival intern, François Rivière, a qui s’ha vist com l’home enviat per Sarkozy per reconduir la situació. De fet, Rivière tot just resideix a Perpinyà des de l’estiu de l’any passat i va sobtar entre la militància que anunciés públicament la seva intenció d’encapçalar la llista de la UMP.

Alduy també ha dit que, tant si guanya com si perd, aquesta serà l’última vegada que concorrerà a les eleccions municipals. És per això que també integrarà la llista el seu delfí, a qui espera cedir el comandament de la UMP quan es retiri. Tot amb tot, no ha assenyalat de qui es tracta.

Relacionats