Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Munar diu adéu a la presidència d’Unió Mallorquina

Maria Antònia Munar va acomiadar-se de la presidència d’Unió Mallorquina durant la celebració dels vint-i-cinc anys. En el discurs hi hagué temps per tot: per encoratjar al miler de simpatitzants d’UM del futur del parit i per a fer repàs dels anys de Munar a la presidència. La líder política no abandonarà pas la política. Seguirà com a diputada d’UM i també seguirà amb la tasca de presidir el Parlament de les Illes Balears.

Redacció
Redacció 12/11/2007

Segur que Maria Antònia té un Munar de coses per explicar. Maria Antònia Munar va acomiadar-se durant la celebració dels vint-cinc anys d’Unió Mallorquina davant de més de mil simpatitzants i militants acollits per l’esdeveniment. Monar, tot i que no es presentarà a la reelecció com a presidenta, el pròxim 15 de desembre, no deixa el partit ja que seguirà al món de la política. De fet seguirà com a diputada i presidenta del Parlament Així, en el seu discurs, va deixar clar que ‘tothom és necessari però no hi ha ningú indispensable’. I va afegir que està convençuda que UM tindrà assegurada la bona continuïtat.
També hi hagué temps per fer memòria. Munar va fer un repàs de la trajectòria d’Unió Mallorquina i va parlar de moments positius i també de negatius com tots els problemes que ha tingut la formació, les pressions i fins i tot els atacs personals que han patit alguns dirigents.

Recordem que Unió Mallorquina va pactar amb el PP en les eleccions de fa més de quatre anys i en les últimes va decidir donar un gir i va pactar cap a l’esquerra.