Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Mor un menor atropellat per un autocar a Aiguamúrcia quan anava d’excursió

Els Mossos d’Esquadra han detingut per homicidi imprudent el conductor de l’autocar que aquest dimarts a la tarda ha atropellat un menor a Aiguamúrcia, segons ha informat el cos policial, que afegeix que la prova d’alcoholèmia a l’arrestat ha donat un resultat negatiu. La víctima participava en una excursió quan ha estat atropellada pel vehicle, que feia marxa enrere. L’escolar tenia 14 anys, anava a l’IES Ramon Berenguer de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), i formava part d’un grup de 59 alumnes d’aquest institut que tornava de fer una visita al Monestir de Santes Creus, segons ha informat a l’ACN l’alcalde d’Aiguamúrcia, Josep Jesús Escoda.

Redacció
Redacció 30/04/2008

Un autocar ha atropellat mortalment un menor d’edat aquest dimarts a la tarda a Aiguamúrcia, quan el nen participava en una excursió. Els fets han passat al quilòmetre 0 de la carretera de Santes Creus, i els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís pocs minuts després de tres quarts de quatre. Dues dotacions dels Mossos s’hi han desplaçat, juntament amb els Bombers de la Generalitat i el Servei d’Emergències Mêdiques.

L’escolar tenia 14 anys i anava a l’IES Ramon Berenguer de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). El noi formava part d’un grup de 59 alumnes d’aquest institut que tornava de fer una visita al Monestir de Santes Creus, segons ha informat a l’ACN l’alcalde d’Aiguamúrcia, Josep Jesús Escoda.

L’accident s’ha produït, concretament, a l’aparcament públic de Santes Creus, a uns 500 metres del monestir d’aquest poble que forma part del terme municipal d’Aiguamúrcia, quan l’autocar en el que havien fet el viatge, de l’empresa Molist, estava maniobrant fent marxa enrere i ha atropellat el noi, que es trobava a prop del vehicle. L’estudiant ha quedat atrapat a sota i ha mort al moment, segons han certificat els metges de Vilarodona, que s’han desplaçat després fins al lloc de l’accident.

Alguns alumnes del grup han patit un atac d’ansietat i se’ls ha traslladat a tots al centre cívic de Santes Creus, on han rebut assistència psicològica, tal com ha confirmat l’alcalde.