Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Montilla s’oposa a celebrar un referèndum si es retalla l’Estatut

|

- Publicitat -

Respecte el finançament, Montilla ha dit que ‘parlar de polítiques socials avui, sense abordar un tema com és el finançament, és pràcticament impossible; el president del govern espanyol parla de polítiques socials i la majoria de polítiques socials les fem nosaltres’.

Montilla ha parlat també de Nissan i ha dit ‘espero que quan marxi al Japó, les coses respecte a la negociació de l’ERO de Nissan hagin canviat; espero que aquesta setmana i la setmana que ve es vagin produint canvis i es puguin obrir camins de diàleg i de solució, entre els representants sindicals i l’empresa i la mediació de la Generalitat’.

Publicitat

Segons el president de la Generalitat, s’ha de consumir ‘perquè ningú fabrica coses per no vendre; és veritat que hi ha gent que ha perdut la feina, però hi ha molta gent que té feina i que pot consumir; i la gent que pot consumir ho hauria de fer, perquè així contribueix que el seu veí o el seu fill mantinguin la feina’, ha dit.

Respecte el futur de Repsol Montilla ha dit que ‘cal conèixer les condicions d’aquesta operació’. ‘Crec en l’economia de mercat i en les operacions entre empreses privades, d’entrada un no s’hi ha d’oposar, ha afegit.

Montilla també ha avançat que aquest dimecres la Conselleria d’Interior separarà els agents dels Mossos condemnats per agredir un detingut.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut