Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Montilla participarà a “Tengo una pregunta para usted” el 20 de novembre

José Montilla participarà al programa de televisió ‘Tengo una pregunta para usted’. Així, el president de la Generalitat de Catalunya haurà de respondre a 60 ciutadans que preguntaran el que creguin més convenient a Montilla. El company de repartiment del president serà Manuel Chaves, el també socialista i president d’Andalusia. La fita serà el 20 de novembre, curiosament el mateix dia que el cap de l’oposició, el president de CIU, Artur Mas, exposarà en una conferència el projecte de CDC de refundació del catalanisme. A més, en Mas també tindrà el seu moment televisiu i el 18 de desembre també serà convidat al mateix programa.

Redacció 13/11/2007

José Montilla i Manuel Chaves participaran en el programa de televisió ‘Tinc una pregunta per a vostè’. 60 ciutadans preguntaran al president de Catalunya. El pròxim 18 de desembre participaran en aquest mateix programa Artur Mas (CIU) i Javier Arenas (PP).

El president de la Generalitat, José Montilla, acudirà al programa de TVE Tinc una pregunta per a vostè el 20 de novembre, el mateix dia que el cap de l’oposició, el president de CIU, Artur Mas, exposarà en una conferència el projecte de CDC de refundació del catalanisme. A les 22 hores, en desconnexió per a les respectives comunitats autònomes, 60 ciutadans preguntaran els seus dubtes a Montilla i al president de la Junta d’Andalusia, Manuel Chaves. El mateix dia, però a les 19.30 hores, Mas explicarà la seva idea de crear una Gran Casa del Catalanisme en una conferència titulada El catalanisme, energia i esperança per a un país millor. D’altra banda, el 18 de desembre, els líders de l’oposició a Catalunya, Artur Mas (CIU), i Andalusia, Javier Arenas (PP), participaran en el programa de TVE. Lorenzo Milá serà el moderador en els programes dedicats al president i al líder de l’oposició a Catalunya. Ana Blanco farà el propi en el cas d’Andalusia.