Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Montilla no és Carod

El darrer aniversari de la mort del dictador -és a dir, dilluns- Montilla va valer-se de la televisió espanyola per intentar aixafar la guitarra a Mas, que tenia a mig […]

Redacció
Redacció 22/11/2007

El darrer aniversari de la mort del dictador -és a dir, dilluns- Montilla va valer-se de la televisió espanyola per intentar aixafar la guitarra a Mas, que tenia a mig Catalunya pendent de la seva “refundació del catalanisme” al Palau de Congressos.

Tant l’un com l’altre van decebre, però el president de la Generalitat de manera més espectacular. A la seva aparició al ‘Tengo una pregunta para usted’, que s’emetia només a Catalunya, el president Montilla només va aconseguir un 15,4% del share, amb una mitjana d’uns tristos 451.000 espectadors. Res a veure amb els espectaculars 5 milions d’espectadors que va aplegar Carod-Rovira fa unes setmanes, i que a Catalunya va significar aplegar 710.000 persones davant els televisors, aconseguint un share al Principat de 8 punts més, arribant al 23,9%.

Ni apareixent allí on teoria tenen interès a sentir-lo Montilla va poder vèncer a l’audiència, i el seu debat amb els ciutadans va avorrit i tediós, confirmant que l’únic Montilla que es pot veure per la tele és el que recrea Sergi Mas cada dijous. Preguntat sobre els motius que el duen a portar els seus fills a una escola privada i estrangera, Montilla va relliscar, i va assegurar que duu els fills a l’Escola Alemanya és “una opció que tothom té”.

Però com que ben pocs catalans van atrevir-se a seguir-ho, al PSC no s’han pas de preocupar.