Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Montilla diu que Catalunya necessita joves que ‘aprenguin a espavilar-se’

|

- Publicitat -

Montilla ha assenyalat que és plenament conscient que en temps de crisi la inserció laboral i l’emancipació dels joves són reptes difícils d’assolir. Però tot i així, ha explicat que el Govern treballa per a ells, i que 7 de cada 10 pisos protegits que s’adjudiquen van a parar a gent jove. També ha recordat que el Govern destina 7.000 euros l’any a cada estudiant universitari.

D’altra banda, ha indicat que probablement la Catalunya actual té la generació jove més ben preparada de la història. Per aquest motiu, ha demanat als joves que es rebel·lin contra la idea que són víctimes de la crisi i lluitin per ser protagonistes d’un canvi de paradigma econòmic, social i cultural.

Publicitat

Per la seva banda, la consellera d’Acció Social, Carme Capdevila, ha aprofitat la inauguració de l’exposició – que es podrà visitar fins el 29 de març- per recordar que han començat els treballs per elaborar el Pla Nacional de Joventut de Catalunya, que ha d’establir el full de ruta de les polítiques de joventut de la pròxima dècada.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut