Dissabte, 7 de Desembre de 2019 - Edició 499
La República

Montilla creu que la consulta d’Arenys ‘només serveix per donar arguments a la caverna de la dreta’

Just el dia abans de la Diada, el president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, ha afirmat (vídeo) que les consultes sobre la independència de Catalunya com la que s’ha de celebrar diumenge a Arenys de Munt ‘només dóna arguments a la caverna de la dreta’ que no veu bé ni el desplegament de l’Estatut ni l’augment de l’autogovern de Catalunya. Montilla també ha parlat de la sentència del Tribunal Constitucional espanyol (TC) sobre l’Estatut. En aquest sentit, n’ha relativitzat els tres anys d’espera ja que ha recordat que hi ha altres lleis que ja fa vuit, nou i deu anys que esperen sentència i, per tant, la situació en què es troba l’Estatut ‘no és tan excepcional’.

Redacció
Redacció 10/09/2009

En una entrevista al programa Els matins de TV3, Montilla creu que la polèmica generada al voltant de la consulta d’Arenys de Munt segurament ‘ha donat més ales’ a la celebració i hi ha donat més importància. Ha afegit que està d’acord amb algunes veus, probablement en referència a Artur Mas, que han afirmat que ara mateix hi ha coses més importants.

Montilla, que oferirà aquest vespre un missatge institucional amb motiu de la Diada, ha avançat que la crisi serà la protagonista de les paraules que adreçarà als ciutadans de Catalunya.

Relacionats