Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

Montilla assegura que els Mossos tenen ‘tot el suport’ del Govern

El president de la Generalitat, José Montilla, ha afirmat aquest diumenge al migdia a Tarragona que el Govern dóna tot el seu suport als Mossos. Montilla ha fet aquestes declaracions després dels incidents d’aquesta setmana en què els Mossos d’Esquadra van actuar amb una contundència excessiva per desallotjar els estudiants tancats a la Universitat de Barcelona amb motiu de protesta pel Pla Bolonya. Segons el president, no pot ser que una minoria radical s’apoderi d’un espai que és de tothom. El president ha dit que en cap cas ha d’anar més lluny qualsevol opció que no es basi en el diàleg.

Redacció
Redacció 23/03/2009

El president Montilla ha afirmat que el Govern també dóna tot el seu suport als rectors de les Universitat i està disposat a escoltar totes aquelles propostes responsables que ajudin a desenvolupar i millorar l’educació a Catalunya.

Amb aquestes declaracions, el president Montilla feia referència als importants enfrontaments entre Mossos i estudiants, que es van produir aquest dimecres passat. Els incidents van acabar amb 81 ferits, set detinguts i 16 denunciats, segons el balanç fet pels Mossos d’Esquadra. La policia catalana va desallotjar dimecres a la matinada el rectorat de la UB ubicat a l’edifici històric de la plaça Universitat que els estudiants contraris al pla Bolonya van ocupar el passar 20 de novembre.