Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Montilla anuncia que el Govern aprovarà un decret per regular els parcs eòlics i fotovoltaics

El president de la Generalitat, José Montilla, ha anunciat que el Govern aprovarà un decret per regular els parcs eòlics i fotovoltaics, probablement abans de l’estiu. L’objectiu és clarificar i agilitzar la implantació dels parcs eòlics i fotovoltaics, reduir la burocràcia i garantir la protecció del paisatge i la normativa mediambiental i urbanística. Montilla també ha avançat que la fita d’arribar als 50 megavats de potència en l’àmbit català, tal com estableix el Pla d’Energia, s’haurà assolit a finals d’aquest any i no el 2010 com estava previst.

Redacció
Redacció 25/04/2008

El president de la Generalitat, José Montilla, ha anunciat que el Govern aprovarà un decret per regular els parcs eòlics i fotovoltaics, probablement abans de l’estiu. Així doncs, si tot va sobre rodes, tal i com diu el President, en cinc anys s’haurà passat de 2,2 a 50 megavats produits amb energia renovable.

Montilla també ha avançat que la fita d’arribar als 50 megavats de potència en l’àmbit català, tal com estableix el Pla d’Energia, s’haurà assolit a finals d’aquest any i no el 2010 com estava previst.