Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Perpinyà al Monopoly

Fa unes setmanes us instàvem a participar a la campanya perquè Perpinyà aparegués al nou Monopoly de l’Estat francès, que canviava el seu tradicional model centralista i tirava endavant una […]

Redacció
Redacció 16/11/2007

Fa unes setmanes us instàvem a participar a la campanya perquè Perpinyà aparegués al nou Monopoly de l’Estat francès, que canviava el seu tradicional model centralista i tirava endavant una versió on enlloc de carrers, hi apareixerien ciutats franceses.

Va obrir-se una votació per internet i tots els usuaris podien votar quina era la seva ciutat candidata a sortir a aquest Monopoly, i finalment Perpinyà va acaparar milers de vots i serà una de les ciutats principals d’aquesta nova versió.

Sota el nom de ‘Perpignan’ -finalment el francès s’imposa- Perpinyà serà la tercera ciutat més valuosa de tot el taulell, només per darrere de Dunkerque i Reims.

A partir del març vinent podreu adquirir aquest nou monopoly anticentralista, del qual desitgem que se’n faci una versió catalana, com la del nou Trivial Pursuit Catalunya, que precisament és de la mateixa multinacional Hasbro.