Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Moncloa ha posat en perill la seguretat dels catalans retenint 700M€…

Segons diferents informacions consultades, el vicepresident del govern català, Oriol Junqueras va enviar el passat mes de juny una carta a la seva homologa espanyola reclamant una reunió urgent de la comissió mixta Estat-Generalitat per aprovar el pagament d’aquest deute milionari. El deute resta acumulat des del 2009 i són molts milions d’euros, concretament 688.

Redacció
Redacció 21/08/2017

El Govern Espanyol impedeix l’accés a les informacions sensibles als Mossos, els hi nega el seu finançament i l’ampliació de la plantilla

Malgrat la situació de risc, l’estat juga brut amb Catalunya, els fets ho demostren, ni diners, ni informació, ni augment de la plantilla dels Mossos, una manera insòlita de demostrar l’estima dels diferents governs espanyols cap a Catalunya.

Els catalans acabem de patir un greu atemptat i el Govern espanyol ens impedeix tenir les millors condicions per evitar-ho i lluitar amb totes les forces contra el terrorisme.

Lògicament i com sempre actuen els diferents governs espanyols, la carta encara no ha tingut resposta, és la manera de demostrar l'estima que ens tenen a la Moncloa.