Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Miralles afirma que volen consolidar la coalició amb ICV

El coordinador general d’Esquerra Unida i Alternativa (EUiA), Jordi Miralles, ha dit que està convençut que Iniciativa per Catalunya-Verds rebrà de bon grat les reflexions que es facin des d’EUiA i en aquest sentit ha apuntat la possibilitat de proposar-se nous reptes junts més enllà de presentar-se conjuntament a les eleccions, per ampliar la base social que dóna suport a aquesta coalició. Respecte de la possibilitat de presentar-se a les eleccions europees conjuntament ha dit que és la millor manera d’enfortir aquest espai alternatiu.

Redacció
Redacció 07/11/2008

Miralles ha explicat en una entrevista a Catalunya Ràdio, que en el congrés que ha de celebrar la formació política aquest cap de setmana reflexionaran sobre les relacions amb ICV i també faran un procés d’autocrítica: ‘ Vam tenir un magnífic resultat a les catalanes i no s’esperava el resultat de les municipals i les generals. Cal refer la proximitat quotidiana en els barris on hi ha la gent més pròxima a nosaltres, que és la gent treballadora’ ha dit Miralles. Tot i això ha destacat que hi ha un full de ruta ben aconseguit i que s’ha registrat un ‘creixement rejovenit’ quant a les noves incorporacions.

Miralles ha defensat que el treball institucional en el Govern és imprescindible però també ha afegit que la política és ‘quotidianitat’ i que creu que la coalició de la que forma part ha d’estar ‘més a peu d’obra’ i fer ‘una política més social.