Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Miquel Castellà nou president de la secció local d’ERC a Lleida

Els militants d’ERC de la ciutat de Lleida han escollit l’advocat Miquel Castellà com a nou president de l’executiva local d’ERC amb 83 vots, davant dels 48 que ha aconseguit el seu contrincant, l’arquitecte Melitó Camprubí. Un total de 138 militants han assistit a l’assemblea convocada aquest dimecres al vespre per escollir entre les dues candidatures que s’havien presentat. El ja president de l’executiva de la Secció Local d’Esquerra de Lleida, Miquel Castellà, ha afirmat que el principal objectiu de la nova executiva és ‘donar servei a la militància’ i complir el contingut del seu programa electoral en els pròxims dos anys.

Redacció
Redacció 08/05/2008

Després de conèixer el resultat de la votació, el nou president de l’executiva local d’Esquerra a Lleida ha manifestat sentir-se ‘molt afalagat pel suport rebut per la militància del partit’. A més, ha valorat molt positivament la gran afluència de militants que han assistit a l’assemblea, ‘la qual cosa suposa una gran victòria pel partit’.

Castellà ha explicat que ara inicia una nova etapa de dos anys en la que es compromet a treballar per complir el contingut del seu programa electoral. El nou president de l’executiva local ha insistit que el principal objectiu de la seva candidatura és ‘donar servei a la militància’.

També ha afegit que ‘el partit només creixerà en relació a la mobilització de la militància’. Per aquest motiu, treballaran per ‘implicar els militants i que se sentin partícips’.

Castellà també ha insistit que la seva candidatura només representa als membres que la formen part i que no existeixen ni faccions, ni identitats a cap dels sectors del congrés nacional. D’altra banda, ha indicat que en aquests moments’ ni descarta ni contempla’ la possibilitat d’incorporar al seu projecte la candidatura de Camprubí, però ha afegit que la seva intenció és la de ‘sumar esforços per treballar pel partit’.

Per la seva part, Camprubí ha afirmat que li ha quedat una ‘bona sensació’, tot i no ser la candidatura guanyadora, ja que ha hagut una elevada assistència de militants. Considera que ara és el moment de treballar pels ideals d’Esquerra i ha insistit en la necessitat de buscar el projecte més efectiu per la ciutat de Lleida d’una forma democràtica.

Miquel Castellà ha estat escollit en substitució de Jordi Cortada. La darrera assemblea –celebrada al novembre del 2006- només va rebre una única candidatura per presidir la Secció Local d’Esquerra de Lleida, que anava encapçalada per Jordi Cortada, que va renovar el càrrec que ja tenia fins ara per dos anys més, gràcies al 97% dels vots dels assistents a l’assemblea.