Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Atac de ràbia de Millo contra el nou director dels Mossos: “autoritari, intransigent, intolerant i sectari”

“Aquest missatge autoritari, dictatorial, d'una persona a la qual li és igual el que digui la llei i ha decidit que farà alguna cosa i ningú ho podrà evitar”. Així defineix el delegat del Gobierno a Catalunya, Enric Millo, al nou director dels Mossos d'Esquadra, Pere Soler.

Redacció
Redacció 18/07/2017
El delegat del Gobierno a Catalunya, Enric Millo, ha lamentat el “to autoritari, intransigent, intolerant i en alguns aspectes, sectari”, del nou director dels Mossos d'Esquadra, Pere Soler, que serà nomenat aquest dimarts al Consell Executiu, després de la marxa d'Albert Batlle.
 
En una entrevista a Catalunya Ràdio creu que els missatges al perfil de Twitter del nou director “no responen al que ha de tenir una persona que ha de dirigir a la policia de Catalunya”.

“Marxem ja”

 
Al seu Twitter, Soler va piular: “Espero que marxem ja perquè em feu pena tots els espanyols” i sobre el referèndum exposava “Votarem. No ho podran evitar!”
 
Segons Millo, “aquest és un missatge autoritari, dictatorial, d'una persona a la que li és igual el que digui la llei i ha decidit que farà alguna cosa i ningú ho podrà evitar”.
 
El delegat del Gobierno també ha tingut unes paraules per recordar que els agents de la policia autonòmica saben “que no han d'obeir una ordre d'un dirigent polític que infringeixi a llei”, i ha confiat en què el major dels Mossos, ha dit que està al costat de la llei vigent.