Diumenge, 8 de Desembre de 2019 - Edició 500
La República

Mésassemblea.cat busca 2.000 signatures de cara a l’Assemblea general de l’ANC

La campanya MésAssemblea.cat persegueix aconseguir, fins al dijous 31 de març, 2.000 signatures de membres de l'Assemblea Nacional Catalana en suport d'un conjunt d'esmenes dels seus Estatuts i el Reglament de règim intern. El web www.mesassemblea.cat condensa en una sola proposta conjunta i de consens, de 22 punts, les diferents esmenes que havien presentat una quarantena d'assemblees territorials de tot Catalunya. Si Més Assemblea aconsegueix les 2.000 signatures necessàries, els 22 punts seran sotmesos a votació, un a un, en l'assemblea general ordinària que es farà a Manresa el diumenge 17 d'abril.
 

 

Redacció
Redacció 29/03/2016

Quina és la finalitat de la campanya? Enfortir, aquests propers mesos, l'Assemblea Nacional Catalana i fer més transparents els processos d'elecció i votacions del seu Secretariat Nacional.

MésAssemblea.cat és una iniciativa de membres de base de l'Assemblea que consideren que l'assemblea general ordinària anual, enguany a Manresa, és el moment idoni per debatre les possibles millores organitzatives internes –garantint el compromís, al llarg de tot l'any, amb la unitat d'acció i comunicació de l'Assemblea Nacional Catalana.

La fixació dels 22 punts, consensuats entre la majoria de les assemblees territorials promotores, també serveix per evitar la dispersió de vot, el 17 d'abril, entre les nombroses esmenes de plantejament igual o molt similar que havien estat presentades per assemblees territorials diferents amb redaccions lleugerament diferents.

Com que les esmenes es voten una a una, MésAssemblea.cat entén que signar els formularis de recollida de signatures no implica que la persona signant hagi de subscriure tots 22 punts.

 

 

Relacionats