Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Més sobre Carlos Fabra

Ahir us parlàvem de la increïble sort del president de la Diputació de Castelló, el popular Carlos Fabra, que li han tocat 2 milions a la rifa del nen. Avui […]

Redacció 10/01/2008

Ahir us parlàvem de la increïble sort del president de la Diputació de Castelló, el popular Carlos Fabra, que li han tocat 2 milions a la rifa del nen.

Avui anirem més enllà, i us farem partíceps d’alguns dels draps bruts que amaga el dirigent del PP. Segons explica Ignacio Escolar, director de Público, Fabra està perseguit per la justícia, tal com ja vam dir, per tràfic d’influències i delicte fiscal. En total l’han imputat 8 jutges diferents i 4 fiscals, però el cas continua obert i ell, reelegit.

Com el seu company Zaplana, legalmet ingressa molt menys -la meitat- del que ha de pagar anualment en prèstecs, i per si aquesta dada no és prou fosca, té 94 comptes bancaris coneguts, amb més de 600.000 euros d’ingressos de procedència “desconeguda” només l’any 1999.

En cinc anys ha multiplicat per 5 el seu patrimoni, que ara és de 646.440 euros (declarats, és clar). A més, i ja per acabar, aquest és el tercer cop que li toca la loteria, i perquè veieu que porta bé la comptabilitat pròpia, els darrers anys sempre li han tornat calers a la declaració de la renta. Tot un exemple a seguir per les Noves Generacions…