Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Més problemes per Barcelona: cues indefinides a El Prat

Els treballadors de l'empresa Eulen registren la convocatòria poques hores abans de l'aturada parcial d'aquest divendres, lamentant que els serveis mínims són “indignes”.

Redacció
Redacció 03/08/2017
Els treballadors d'Eulen, l'empresa concessionària dels filtres de seguretat de l'aeroport, han registrat aquest dijous la vaga indefinida davant del Departament d'Empresa, de manera que les aturades de 24 hores començaran el 14 d'agost.
 
Previ a aquestes aturades, però, demà divendres s'activarà la vaga parcial que la plantilla va convocar amb anterioritat per exigir millores de les condicions laborals. Es tracta de quatre aturades d'una hora, que es produiran de 5.30 a 6.30, de 10.30 a 11.30, de 16.30 a 17.30 i de 18.30 a 19.30, i que es repetiran els divendres, diumenges i dilluns.
 
Serveis mínims del 90%
 
Per a aquesta vaga parcial, la delegació del govern espanyol ha fixat uns serveis mínims del 90% que els treballadors defineixen com a “indignes”. “No ens deixen fer vaga”, ha lamentat a l'ACN Genoveva Sierra, membre del comitè d'empresa d'Eulen.
 
Després de l'assemblea de treballadors celebrada ahir dimecres al Prat de Llobregat, dos representants del comitè de vaga dels treballadors d'Eulen a l'aeroport han registrat la convocatòria per fer aturades de 24 hores de forma indefinida a partir del 14 d'agost –deu dies naturals després de la data del registre–.