Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

MES pressiona ERC i els ecosocialistes a la CUP perquè pactin amb Colau

L'exregidor del PSC i portaveu de Moviment d'Esquerres (MES), Jordi Martí, en un article al diari ARA insisteix que Colau i BComú són favorables a un referèndum d'autodeterminació, una fase que considera que “encara està per passar, almenys per a àmplies capes populars que li han atorgat la seva confiança i que són del tot necessàries en el flanc sobiranista”.  Per això considera “absurd, en termes nacionals, que l’esquerra sobiranista girés l’esquena a Ada Colau adduint poc compromís amb el país”. Per altra banda, ICV carrega contra la CUP de qui diu no entendre les condicions de l’esquerra independentista de vetar el PSC. 

Redacció
Redacció 27/05/2015

Camats afirma que “no sobra ningú” per construir una alternativa a les polítiques de CiU, tampoc el PSC.

“No és la primera vegada que sento la CUP dient que la seva condició és que d'altres no hi siguin”, ha assenyalat La coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats, que ha reivindicat aquest dimecres la confluència de les esquerres per construir majories de govern a tots els municipis catalans possibles. Camats ha preguntat a Arrufat si els votants de la CUP prefereixen una majoria de Govern liderada per Xavier Trias o per Ada Colau i s'ha mostrat convençuda que tant ERC, com PSC i la CUP acabaran facilitant que el govern municipal encapçalat per BComú sigui “el millor per a tothom”.

Dard demagògic de Camats a Arrufat

Camats ha preguntat a Arrufat si els votants de la CUP prefereixen una majoria de Govern liderada per Xavier Trias o per Ada Colau i s'ha mostrat convençuda que tant ERC, com PSC i la CUP acabaran facilitant que el govern municipal encapçalat per BComú sigui “el millor per a tothom”.

La  confluència de les esquerres no només “suma” sinó que “multiplica”, diu Camats

Camats ha tornat a celebrar que Podem opini de manera similar i ha emplaçat als partits d'esquerres a trobar-se durant les properes setmanes per valorar la possibilitat de presentar-se plegats a les eleccions del 27-S.