Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

Més de 57.000 adhesions al manifest perquè el Prat sigui un aeroport intercontinental

L’Associació Catalana de Professionals (APC) ja ha aconseguit més de 57.000 adhesions a través d’una pàgina web que reclama que l’aeroport del Prat, a Barcelona, es converteixi en un aeroport de connexió de vols intercontinentals, i que la gestió d’aquesta infraestructura sigui individualitzada i es faci des del territori. La recollida d’adhesions continua oberta.

Redacció 19/07/2007

L‘APC va participar en l’acte conjunt entre institucions empresarials, professionals i socials de Catalunya que es va fer el 22 de març passat a l’escola de negocis IESE de Barcelona.

La xifra actual d’adhesions en línia s’ha doblat des d’anteriors informacions, fins a arribar a l’actual xifra de 57.035 adherits, segons dades recollides al web de la campanya.

Entre les exigències de l’ACP figura que, en l’adjudicació de la Terminal Sud, “més enllà de si ha de ser compartida o no, la ubicació definitiva de companyies i de grans aliances aèries es faci de manera transparent i basada en criteris objectius de servei al client, coneguts per tota la societat”.

L’associació també demana que la gestió de l’aeroport “es faci de manera individualitzada i des del territori, és a dir, que cada aeroport es gestioni per si mateix, amb criteris d’eficiència i amb l’opció de participació dels sectors públic i privat”.

Moltes de les firmes corresponen a estudiants, i també a professionals de tots els àmbits. Amb tot, algunes firmes són repetides.Podeu adherir-vos al manifest al web www.aeroportintercontinental.cat