Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Més de 300 lectors ja han votat a la porra d’Esquerra

A falta de 12 dies pel Congrés d’Esquerra, que decidirà qui presidirà el partit i qui en serà el futur secretari general, la porra del directe!cat continua rebent els pronòstics dels nostres lectors. Des del 7 de maig més de 300 persones han fet la seva aposta, i veient com d’ajustades es preveuen les votacions entre les quatre candidatures possibles, l’emoció està garantida fins a l’últim moment. Entre els que encertin la futura direcció d’Esquerra se sortejarà un cap de setmana per a dues persones al balneari Termes Orion de Santa Coloma de Farnés, i un sopar per a dues persones al Restaurant Les Magnòlies d’Arbúcies. La participació es tancarà 48 hores abans del Congrés del 7 de juny, moment en que es donarà a conèixer l’estat de les votacions, i el sorteig es farà efectiu el dilluns 9 de juny.

Redacció
Redacció 27/05/2008

Per tal d’evitar que cap candidatura de les implicades, ni cap altre element pugui inflar o distorsiona els resultats, es demanarà algunes dades personals, que tal i com marca la llei, seran automàticament eliminades tan bon punt finalitzi el sorteig.

Animeu-vos a participar en aquesta porra desenfadada i feu ara mateix el vostre pronòstic sobre els futurs President i Secretari General d’Esquerra!