Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Més de 120 entitats es congregaran per la Diada a l’Arc de Triomf

Més de 120 entitats participaran el pròxim Onze de Setembre a la 6a Mostra d’Entitats dels Països Catalans organitzat per Gent de la Terra, que com ja és tradicional se celebrarà al peu de l’Arc de Triomf, al Passeig de Lluís Companys de Barcelona, des de les deu del matí i al llarg de tota la jornada. Hi haurà conferències, presentacions i signatures de llibres amb més de 20 escriptors. L’any passat van acostar-s’hi 35.000 persones al llarg de la diada.

Redacció
Redacció 30/08/2007

Segons han informat els organitzadors, enguany l’esdeveniment ocuparà una extensió de 15.000 metres quadrats i comptarà amb diverses novetats. A més de la carpa de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), que hi ha estat present totes les edicions anteriors, hi haurà tres carpes destinades a conferències, presentacions de llibres, projectes històrics i culturals. A més, hi haurà una carpa de 100 metres quadrats on s’hi podran trobar llibres, còmics, música en català i més de 20 escriptors signant la seva obra.

El programa definitiu inclourà diversos espais i tallers d’esports, llengua catalana i jocs infantils i una mostra d’actuacions i tallers oferts per diverses entitats socials i culturals d’arreu del món.