Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Per què és tan bona la llet de la mama?

  Ell llibre és obra de les vilafranquines Mercè Aranda i Sara Freixedas i es presenta el proper 14 d'abril a Vilafranca del Penedès i el 16 d'abril a Santa […]

Redacció
Redacció 08/04/2015

 
Ell llibre és obra de les vilafranquines Mercè Aranda i Sara Freixedas i es presenta el proper 14 d'abril a Vilafranca del Penedès i el 16 d'abril a Santa Margarida i els Monjos

El proper dimarts 14 d’abril a les 6 de la tarda, a la sala d’Actes de l’Escorxador de Vilafranca del Penedès, i el dijous 16 d’abril a les 6 de la tarda, a la Biblioteca de Santa Margarida i els Monjos, es presenta el llibre Per què és tan bona la llet de la mama? obra de les vilafranquines Mercè Aranda i Sara Freixedes.

El text del conte és de Sara Freixedas, metgessa de família a l'equip d'Atenció Primària del Penedès Rural i assessora de lactància materna a Vilafranca, i les il·lustracions són de Mercè Aranda, treballadora social de Sant Sadurní d'Anoia i aficionada a les arts plàstiques en general. 

El projecte del llibre neix de la necessitat de l'autora d’explicar alguns temes que va anar descobrint durant la seva formació com a assessora de lactància materna i li van cridar l’atenció, per poc coneguts i fins i tot sorprenents.

El conte té com a objectiu la promoció de la lactància materna i donar a conèixer i normalitzar alguns aspectes relacionats amb l'alletament matern. Pel seu contingut i presentació, el conte va dirigit tan a grans com a petits.

Aquesta primera edició del llibre ha estat possible gràcies al suport i col·laboració de les regidories de salut dels ajuntaments de Vilafranca del Penedès i de Santa Margarida i els Monjos i es posarà a la venda coincidint amb la diada de Sant Jordi.

Tots els beneficis de la venda del conte es destinaran a les entitats de suport a la lactància materna: GAMMA Vilafranca Pit Nature de Santa Margarida i els Monjos.