Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Menú anticrisi per 3 euros

No és pas una broma sinó una realitat. El restaurant Don Corleone de Calella ha creat un menú anomenat ‘anticrisi’ el qual només costa 3 euros. El menú no es […]

Redacció
Redacció 24/10/2008

No és pas una broma sinó una realitat. El restaurant Don Corleone de Calella ha creat un menú anomenat ‘anticrisi’ el qual només costa 3 euros. El menú no es diferencia del de cada dia i es poden escollir plats de tot tipus i s’ofereix cada dilluns.

Aquesta fou la idea del propietari del restaurant, Marcelo Bentos. Aquest passat dilluns va ser el segon dia de menú anticrisi i no hi cabia ni una agulla. Ple a rebentar de gent podia escollir entre macarrons, amanida verda, llenties a la riojana, sopa d’espàrrecs, croquetes i espaguetis. De segon, també hi havia la possibilitat d’escollir entre sis plats. Quatre postres: iogurt, púding, flam i fruita a més de pa i beguda.

Abans de la una del migdia ja havien omplert un menjador i el propietari calculava que arribarien a servir fins a 300 menús. ‘La setmana passada en vam fer 200 i avui no para d’entrar gent’, comentava ahir al migdia el propietari, Marcelo Bentos. A fora del local la cua començava a ser considerable. ‘Tenim molta feina però la veritat és que ens ho passem molt bé’, hi afegia.

Des del directe!cat felicitem a aquesta iniciativa i no descartem algun dilluns abans de final d’any (quan s’acabarà el menú anticrisi) anar-hi a degustar-lo.