Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Menjar com un rei surt car al contribuïdor

Els reis del Regne d'Espanya gaudeixen d'un excel·lent i deliciós menú quan viatgen amb avió. Així ho explica Gritos, que especifica que el Ministeri de Defensa ha adjudicat un exquisit […]

Redacció
Redacció 10/05/2016
Els reis del Regne d'Espanya gaudeixen d'un excel·lent i deliciós menú quan viatgen amb avió. Així ho explica Gritos, que especifica que el Ministeri de Defensa ha adjudicat un exquisit servei de càtering per als avions de Grupo 45 de l'exèrcit de l'Aire, la flota d'aeronaus on viatgen els reis, els membres del govern i altres VIPs de l'Estat espanyol.
 
Quin preu té? L'empresa, Gate Gorumet Spain S.L., que té contracte fins al 2017, facturarà un import total estimat d'uns 480.000 euros tal com publica el BOE el 23 d'abril.
 
Entre els requisits, l'empresa ha d'oferir 4 menús complets diferents sense gluten, petició expressa per a la Reina Letícia. Entre els plats a escollir hi ha des d'unes postres de flam per 5 euros la unitat fins a Pernil Ibèric DO a 250 euros el Kg o llom Ibèric DO a 120 euros el kg, formatge Manxec a 55 euros / kg o fuet en Glans a 50 euros el kg. També brioixeria a 20 euros la safata o fruita pelada del temps a 30 euros el kg. També hi ha peix: salmó fumat a la planxa a 50 euros el kg o suc de taronja natural per 8 euros el litre.