Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Mejías: “Els catalans remataran a les urnes el procés ja moribund”

Carina Mejías no ha estat capaç avui al matí de buscar un altre adjectiu per definir el moment actual del procés sobiranista: ‘moribund’. Un qualificatiu que ja va utilitzar dissabte passat Alícia Sánchez-Camacho a la presentació d’Alberto Fernández Díaz com a candidat per Barcelona. L’alcaldable de Ciudadanos a la ciutat comtal ha recordat així els vint anys que va formar part del PP, i els  vincles ideològics de Ciudadanos amb els populars.

Redacció
Redacció 16/03/2015

Mejías ha afirmat que els catalans acabaran de “rematar a les urnes” el projecte independentista. Així, ha destapat també el xampany abans d’hora com la seva excompanya de partit Camacho, arran de l’enquesta del CEO. A més, l’actual diputada de Ciudadanos considera que l'objectiu de l'acte independentista del 24 d'abril al Palau Sant Jordi és que Forcadell, Casals i Vila d'Abadal “no perdin l'oportunitat” d'entrar a llistes electorals. Totes aquestes organitzacions veuen com el se’ls enfonsa el ‘xiringuito’ que han muntat i el que intenten és revifar-lo”, ha assegurat.

15 anys amb càrrecs polítics

La candidata a alcaldessa a Barcelona forma part d’un partit que pretén ser renovador, tot i que potser a algú li ha passat per alt que ella porta ja 15 anys amb un sou com a representant política per dos partits. Va ocupar un escó pel PP català al Parlament des de 1999 a 2003 i des de 2006 a 2010 i, suplint el buit de tres anys a la cambra catalana, va ser regidora a Barcelona durant la legislatura 2003-2007. El 2012 tornava al Parlament, però amb la jaqueta canviada: passava del blau al taronja.

D’altra banda, C's demanarà a la comissió parlamentària contra el frau fiscal la compareixença d'Espadaler, Puig, de Gispert i altres membres de l'era Pujol per aclarir si estaven assabentats de les irregularitats comeses per l'expresident i la seva família, i sobre les eleccions andaluses, Carina Mejías assenyala que el partit “va a guanyar” i que abans de fer pactes, prioritzen el desenvolupament de projectes.