Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Mazinger Z català

La geografia catalana no para de donar-nos sorpreses. Algunes de molt interessants, d’altres d’inquietants, altres ben bucòliques, bells paisatges urbans… i un llarg etcètera. Però segurament molts dels nostres lectors […]

Redacció
Redacció 23/04/2008

La geografia catalana no para de donar-nos sorpreses. Algunes de molt interessants, d’altres d’inquietants, altres ben bucòliques, bells paisatges urbans… i un llarg etcètera.

Però segurament molts dels nostres lectors no coneixeran que també a la nostra geografia hi tenim també elements ben frikis. I no ens referim a algun toro d’Obsborne que deu quedar per allà dret, no pas! Sinó que ens referim a un Mazinger Z!

Aquí, a les següents fotos, podeu observar aquesta espectacular estàtua. És gegantina i la seva història és la següent: què hi fa un Mazinger Z de deu metres d’altura fabricat amb fibra de vidre a la meitat d’una urbanització abandonada de Tarragona? Doncs l’estàtua està situada a la pineda de la urbanització ‘Mas de Plata’ que mai es va arribar a construir. Es va aixecar a principis dels vuitanta amb la idea que presidís l’entrada al recinte. I encara que la urbanització mai es va acabar, el pobre Mazinger Z duu més de vint-i-cinc anys allí, vigilant el bosc.

Gràcies a aquesta colla de freaks, hem descobert aquest Mazinger Z tarragoní!