Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Mateu Alemany creu que serà president de la Real Federació Espanyola de Futbol

Mateu Alemany continua fent campanya d’oposició a Ángel María Villar. L’expresident del Mallorca ha afirmat que té el suport del 75% de l’assemblea de la Federació Espanyola. Alemany ha criticat la falta de transparència econòmica de la gestió de Villar i ha assegurat que farà una auditoria tan bon punt sigui president. Així i tot, Alemany no vol contribuir a crear tensió. Diu que a la seva campanya ‘seré correcte, però també crític i dur, perquè les dues coses són compatibles’. ‘Jo respect Villar com a president i com a persona, però discrep de les seves formes i actuacions com a gestor’.

Redacció
Redacció 16/10/2007

Sovint Mateu Alemany ha manifestat que ‘hi ha una crisi profunda a la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), tant institucional, com d’imatge i econòmica’.  ‘És necessari un canvi, una regeneració a la cúpula, perquè hi ha una àmplia massa social que vol una altra Federació’

L’expresident del Mallorca, que arrenca amb el suport de nou federacions territorials, l’Associació d’Entrenadors i la LFP, conta així al seu favor amb un 70 o 75 per cent de suports, pel que no tem ‘desercions’ d’última hora, com va succeir en el passat. ‘El nostre plantejament és nou, no és un suport agafat amb agulles, sinó que conta amb garanties suficients, com si es tractés d’un partit polític, encara que no he compromès cap càrrec’, va destacar, assegurant que se sent ‘acompanyat, no solament davant el perill’.

A més a més, Alemany s’ha definit una vegada més partidari que les seleccions autonòmiques puguin disputar amistosos mentre no interfereixin en la selecció espanyola. Segons el directiu, el Catalunya-Estats Units no es va jugar per una negativa infundada. Una manera de fer que pensa canviar quan sigui president.