Dissabte, 7 de Desembre de 2019 - Edició 499
La República

Mas trenca el discurs de la CUP

La CUP ha en una roda de premsa a l'ACN ha posat en dubte quest dilluns la voluntat independentista de Junts pel Sí. La número dos de la CUP, Anna Gabriel, ha afirmat que “ens fa por que alguns sectors de Junts pel Sí treballin en la direcció d'esperar que passin les eleccions espanyoles, que es refredi l'agitació i oferir una proposta de nou pacte amb l'Estat que contempli més recursos i més competències”. Mas ha deixat clar que no s'esperarà a conèixer el resultat de les eleccions espanyoles per si apareix alguna contraoferta de Madrid.

Redacció
Redacció 14/09/2015

Un canvi a la Moncloa  no serviria de res

Mas ha reconegut davant 300 empresaris que un canvi a La Moncloa suposaria tenir al davant un govern amb “més capacitat de diàleg”, perquè ara hi ha una “mola granítica que quan es mou només ho fa per posar querelles”, però ha opinat que això no serviria de res al final, perquè “l'Estat trobarà mecanismes perquè si Catalunya s'entén algun dia amb un govern, després el següent faci marxa enrere”. “No siguem ingenus. L'Estat es defensa així, no anem amb el lliri a la mà”, ha demanat.

“Si no ens en sortim bé ens passaran per sobre”

“Si ens quedem com estem anirem enrere com a projecte propi, ens diluirem cada cop més en un projecte nacional espanyol, perdrem personalitat, seguirem perdent eines, capacitat de decisió i no recuperarem els nostres recursos”, ha avisat el president.
                                                                                                                                           

Relacionats