Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Mas: “Com més corporacions al costat del projecte de país en majúscules, millor; i com menys, pitjor”

Barcelona (ACN).- El president de la Generalitat i de la federació de CiU, Artur Mas, ha reclamat que del 24-M en resultin el màxim d'ajuntaments favorables al procés. “Ras i curt, com més corporacions al costat del projecte de país en majúscules, millor; i com menys, pitjor”, ha sentenciat després que la federació hagi ratificat les llistes a les municipals. “No és el mateix dirigir el procés amb corporacions locals fent pinya, que fent la punyeta”, ha afegit. Mas ha definit els alcaldables de la federació com a gent “correcta i com cal” i ha defensat que la federació no “disfressi” les sigles. També ha reivindicat la tasca de CiU en polítiques socials i ha posat per objectiu treballar per la recuperació econòmica.

Redacció
Redacció 18/04/2015

Mas apel·la a la “responsabilitat” dels partits per tirar endavant la llei electoral

El president de la Generalitat i de CiU, Artur Mas, ha fet una crida a la “responsabilitat” dels partits polítics per tirar endavant la llei electoral. Sense mencionar-los, Mas s'ha adreçat sobretot al PSC, i PPC, C's i CUP: “Apel·lo a la responsabilitat de tots els que encara no hi són del tot però hi podrien ser”, ha dit hores després que s'hagi tancat la ponència al Parlament i que CiU, ERC i ICV-EUiA enviïn la proposta al ple del maig a l'espera que via esmena cada grup defineixi el seu model. “Que facin el pas valent, correcte i generós de sumar-se a la majoria que s'insinua”, ha afegit en equiparar “el repte” de tirar endavant aquesta norma al de la llei de la transparència.
 
Mas creu que una “bona” llei electoral i la de la transparència, “exigent”, són una bona “carta de presentació” per a la regeneració del país.