Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Mas celebra que Puigcercós critiqui Montilla i li demana que vagi més enllà de les paraules

El president de Convergència i Unió (CiU), Artur Mas, ha celebrat que el president d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Joan Puigcercós, hagi criticat al president de la Generalitat, José Montilla, per la mala gestió del finançament i haver imposat la llei del silenci. Mas ha dit des de Sort que el que hauria de fer Puigcercós és traduir en fets el descontentament que expressa en paraules donat que alguna força té dins el govern tripartit. El líder de CiU ha visitat el Pallars Sobirà i s’ha entrevistat en diferents sectors de la comarca per copsar la realitat territorial. Mas ha dit que el Tripartit hauria de donar la cara en moments difícils i no romandre en silenci.

Redacció
Redacció 13/02/2009

Artur Mas ha dit que aquestes reunions territorials han de servir a la seva formació per preparar bé les properes eleccions donat que s’ha demostrat més que mai que aquest ‘segon tripartit no funciona’ així com que ‘no dóna la talla’.

Pel que fa a les negociacions del finançament Artur Mas ha dit que ja s’han incomplert totes les dates fixades i que ja no se’n poden incomplir més.