Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Mas afirma al videobloc que “Catalunya té dret a decidir allò que vol ser de cara al futur”

‘Som una nació, som una nació, som una nació!’. La imatge dels dirigents de CiU Xavier Trias, Felip Puig, Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida duent la pancarta de la federació nacionalista i cridant aquest lema marca l’inici d’un nou muntatge al videobloc del president de CiU, dedicat a la manifestació del passat dissabte convocada per la Plataforma pel Dret a Decidir. Mas manifesta, amb les imatges de com va seguir el seu partit polític la protesta, que ‘el poble de Catalunya té dret a decidir allò que vol ser de cara al futur i a decidir aquelles coses que ens són més pròpies’.

Redacció
Redacció 04/12/2007

‘Magdalena dimissió’, ‘On és, el PSC no hi és’, el cant dels Segadors o ‘Dignitat nacional’ van cridar els manifestats de la federació nacionalista tal com s’aprecia al videobloc. ‘Ha estat una manifestació plena d’èxit, molta gent al carrer, aquesta bona gent catalana que vol defensar el país’, destaca Mas, qui afegeix: ‘Hi ha gent que té que prendre nota de tot això. De forma pacífica el poble de Catalunya diu prou i que som una nació’.

Amb imatges com la dels expresidents del Parlament Joan Rigol i Heribert Barrera, i l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, amb una estelada de fons, el president de CiU afirma que ‘esperem que en el futur tot això serveixi de lliçó no només de Catalunya endins sinó també en fora’. ‘Que els poders fàctics de l’estat espanyol entenguin que aquest poble està disposat a treballar pels seus drets nacionals i el seu benestar’, afegeix Mas en el seu videobloc que finalitza amb part de la lectura del manifest i amb l’imatge del líder de CiU cridant ‘Visca Catalunya!’